Kinect

Dupa cum stiti, Kinect este ultimul tip de controller pentru console, care inregistreaza cu camere si sensori de distanta o imagine 3D a jucatorului si apoi o transpune in joc. Pana acuma era doar pentru Xbox 360, dar s-a hackuit Kinectul si au aparut drivere pentru PC. Desigur, oriunde este vorba de fapte fizice marete ale unor geeks care stau toata ziua in fata calculatorului, rezulta imediat si distractie.

1. You are the controller

Aceasta este mottoul Kinect, dar din pacate nu este adevarat. Exista jocuri care se joaca singure, tu doar trebuie sa stai nemiscat si o sa iesi pe locul 3 la cursa de masini.

2. Si TU poti fi Star Wars Kid

Kinect poate transforma o bata de baseball intr-o sabie laser, ca orice sa se poate juca de-a Jedi pe-acasa.

In schimb sunt si chestii foarte misto care se pot face cu Kinect, care au si mare potential educational.

Cu ajutorul Kinect se urmareste bratul unei persoane, care apoi este modelat pe calculator ca fiind o pasare – si tot softwareul este opensource.

Cineva a folosit datele de distanta din Kinect pentru a face o reprezentare 3D a camerei sale in timp real. Desigur, nu poate vedea in spatele sau, dar este foarte misto sa rotesti si sa vezi din alt unghi fara sa misti camera.

Anunțuri

9 gânduri despre „Kinect

 1. După părerea mea, și Kinect și Move nu îs nimic altceva decât tehnologie avansată, tehnologie nouă care nu face nimic altceva decât să te țină cu ochii și cu capu într-un televizor. Or fi ele educaționale și mai știu eu cum, dar eu zic că nu tooată lumea învață în stilu’ ăsta. Kinect și/sau Move sunt mai mult casual și mai mult pentru distracție în familie.
  Și s-a hackuit Kinectul așa repede?

  • I s-a facut hype mare si s-au adunat multi si de-aia s-a hackuit asa repede.
   Sunt de acord, Kinect este foarte casual. Nici nu ai cum sa te joci un shooter sau un joc de strategie cu el, ca doara nu o sa te faci ca fugi prin camera de zi :))

  • Se vor prinde incetul cu incetul cum sa faca jocuri bune. Poate nu in primii 2 ani. Dar vor aparea.
   Si oricum, cred ca cea mai mare distractie la Kinect ii faptul ca te joci ce 2-3 prieteni si dati toti din maini si din picioare ca disperatii. Si apoi radeti unii de altii :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s