Victima multumeste soferului care l-a lovit

Bill Pace si Duane Innes

Duane Innes, din Boston, in varsta de 48 de ani,  este unul din principali ingineri la programul F22 al Boeing.

In timp ce mergea la un meci de fotbal (american, ugh), a vazut ca o camioneta din fata lui incepe sa treaca peste liniile demarcatoare de sensuri si aproape l-a lovit. Observand ca soferul camionetei lesinase la volan si ca se apropiau de o intersectie aglomerata, unde cu siguranta ar fi avut loc un accident fatal, Duane si-a folosit cunostiintele de fizica ca sa previna aceasta. A mers in fata camionetei si a inceput sa franeze incet. Cum diferenta dintre vitezele lor nu era mare, ciocnirea nu a fost violenta, iar dupa ce cele doua masini au fost lipite, franarea primei masini, a lui Duane, a dus la incetinirea in siguranta a camionetei. Cand s-au oprit, a observat ca batranul care era la volan era in stare semiinconstienta si era inca cu piciorul pe acceleratie

Duane a spus ca a trebuit sa actioneze rapid si nu a avut timp sa ceara aprobarea familiei in legatura cu planul sau, doar li l-a spus, dar nimeni nu i-a raspuns.

Bill Pace, conducatorul camionetei, in varsta de 80 de ani, avusese un atac de cord cu cateva zile in urma si inca nu isi revenise complet. Din cauza circulatiei sale sanguine proaste, a lesinat la volan. Desi este pensionat de mult, el este mai ocupat acum decat oricand. Face voluntariat la evenimente legate de Special Olympics, preda la clubul Kiwanis si organizeaza strangeri de fonduri caritabile.

Dupa ce Bill si-a revenit, dupa sase zile petrecute in spital, cei doi, impreuna cu sotiile lor, au stat impreuna la discutii si au descoperit ca amandoi au lucrat pentru aviatia americana – Bill ca soldat, iar Pace ca inginer – si au frecventat la aceeasi scoala.

Innes a zis ca, pentru cat bine face Pace, a meritat inca o sansa la viata. Pace i-a multumit lui Duane, spunand ca majoritatea oamenilor nu ar fi facut nimic in afara de a-l injura.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s