We’re all going to die!!!

Obiecte apropiate de Pamant


Aceasta este un infografic despre obiecte care au orbita apropiata de Pamant. Contine obiectele mai mari de 1000 m in diametru si datele cand vor trece aproape de Pamant. Is multe. Si daca numa putin variaza orbita la unele, we are dead. Dead as in dinosaur dead.

Care ii urmatorul? 1036 Ganymed, care are diametru de 32 de km. We are soooo dead. Mai ales ca vine in 2012. Edit: Vine in 13 octombrie 2011. Se pare ca maiasii or gresit rau de tot calendarul lor (s-a descoperit ca era o eroare in transformarea din calendarul maias in calendarul nostru, si ca la maiasi se termina calendarul in 2220), si pana la urma tot la anul vine sfarsitul lumii.

Anunțuri

3 gânduri despre „We’re all going to die!!!

  1. Strange… pe wiki la 1036 Ganymed de ce nu zice ca trece pe langa noi prin 2012? You’re cheating there : )). Io stiam ca vine ceva asteroid mare prin 2036 pe LANGA noi… si in functie de cum trece atunci (1/40000 chances of screw up) la urmatoarea tura ne trozneste sau nu… da in 25 de ani se prind baietii de la NASA cum sa trozneasca un asteroid astfel incat sa nu ne loveasca.

    De mayan calendar nu zic nimic… adica aveam si eu mai de mult la status cu 2220, da oricum e duma… It’s a conspiration I tell you!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s