Scoala de soferi!

In sfarsit am terminat si cu asta. Acuma pot sa ma apuc linistit de fizica :D. Dupa 2 luni fara o zi am terminat si eu cu scoala de soferi. Am dat iesirea din scoala, sala si traseul. C’est tout.

La sala am luat 22. Lame, dar am luat.  Ii destul de modern la politie. Au monitoare touchscreen cu camere video montate deasupra ecranului si din feedul video respectiv apoi primesc 3 poze si examinatorii de la traseu. Ce moaca am bagat si eu in una din pozele alea =)).

La traseu am asteptat politistii muuult si bine. Eu am fost programat pe la 10:30 si pe la 10:25 a si venit examinatorul. Pana atunci nervi si emotii. Dupaia mai ca nu am fost confundat cu un bolnav de Parkinson.

Se aseaza domnul examinator (nu stiu daca era politist)  in masina. Dupa ce completez ce trebuie in dosar, semnez, etc. aranjez scaunul, oglinzile si dau sa pornesc. Nu se invarte cheia. Oh no, this isn’t just happening RIGHT NOW when I have my exam. :-S Vine instructoru si imi zice sa rotesc de volan si in acelasi timp sa mai invart cheia, si pana la urma reusesc sa pornesc. Examinatorul face un „pfoaaaa mah”, iar eu incep sa ma consolez cu gandul ca ne revedem peste 3 saptamani.

Pornesc, uitand sa semnalizez :-S. M-a dus pe urmatorul traseu:

. Ies din parcare si merg pe Matei Basarab, revenind pe Sucevei, apoi pana la sensul giratoriu de langa Biserica Emanuel, unde iara ma intorc. Dar acum plec spre Cluj. Ajungem pe Strada Horea, my favorite, si la pseudo-sensul giratoriu de acolo prima la dreapta, apoi pe stradutele alea randomly stanga-dreapta. Pe undeva am facut o parcare laterala cu spatele si apoi inainte de sfarsit o intoarcere din trei miscari.

A fost foarte ok examinatorul, a spus cu mult inainte toate schimbarile de directie, si nici nu m-a invartit prea mult. Am avut 5 puncte pentru nesemnalizarea initiala si pentru ca o data (cel putin) am calcat linia continua la o curba.

And I passsed with God’s help. \:D/. Cred ca am condus cel mai bine de pana acuma, desi am avut emotii foarte mari. Peste o saptamana primesc in snail mail permisu si apoi off we go. Candva. Rar. Sper ca la aquapark 😀

Anunțuri

Un gând despre „Scoala de soferi!

  1. Kewl. Bravo. Pare mult mai calumea scoala din Oradea fata de cea din Marghita. Oricum, felicitari inca o data si distractie placuta cu noul telefon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s