Weekly news

In aceasta categorie voi prezenta chestii interesante, dar care nu merita un post doar ele de ele, ci sunt grupate mai multe la un loc.

1. BP has managed to screw things up even more. Se pare ca Golful Mexic este un fel de triunghi al Bermudelor pentru petrol, tot ce poate merge prost merge foarte prost acolo. Acum, cu un robot care era in apropierea platformei au reusit sa dea jos capacul care acoperea teava, asa ca petrolul este si mai repede pe acolo. GG British Petrol.  http://gizmodo.com/5570976/stupid-robot-makes-the-oil-spill-even-worse-somehow

2. Skateri inraiti care vor sa faca viata reala mai interesanta au facut un „mod” la accesoriul de skateboarding „Tony Hawk: Ride”. Au instalat roti pe el si au inceput sa se dea pe el in parcuri de skateboarding.

3. Cum s-ar putea sa „sune” particula Higgs: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science_and_environment/10385675.stm . Cercetatorii de la LHC au atasat energiilor posibile ale bosonului Higgs diferite sunete in functie de densitatea de energie si de traiectoria urmata de particula si au iesit cateva „opere” destule de muzicale.

4. Google a prezentat GoogleCL, un mod de a accesa servicii Google din Command Line. Asta este pentru cei foarte geeky, nici eu nu am reusit sa ma autentific, imi dadea o eroare :(. I’m not geeky enough :((  http://code.google.com/p/googlecl/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s