Nou meu desktop

Old green desktopPlictisindu-ma de desktopul actual, pe care il am de vreo 3 luni, m-am decis sa il schimb. Acesta era facut in jurul culorii verzi, care mi-a placut mult atunci cand l-am facut. Deja m-am plictisit in ultimul hal de verde, peste tot verde, asa ca am decis sa merg pe alta culoare. Era si destul de incarcat, nu foloseam nici jumate din widgeturile care erau pe desktopu, foloseam in principal Weather si Digg Feeds, asa ca am decis sa scap si de ele, mergand dupa principiul „Keep it simple, stupid”.  Cum nu demult am incurcat-o rau de tot cu schimbatul de visual styles,  am decis sa schimb doar widgeturile din Rainmeter si wallpaperul si eventual temele pentru alte programe pe care le folosesc.

Dupa multe cautari pe Wallbase si InterfaceLift de-a lungul carora am descarcat vreo 30 de imagini prospective pentru desktop, am inceput sa caut pe DeviantArt skinuri pentru Rainmeter. Aici am avut mai putin de cautat, pentru ca updatand Rainmeter la versiunea 1.2 am observat ca noul skin defaul, Gnometer, imi place foarte mult si se potriveste cu ce aveam in minte pentru desktopul meu, asa ca nici nu m-am mai chinuit prea mult. In cautarile mele am vazut multe screenshoturi care foloseau RocketDock cu skinuri destul de faine. Am folosit RocketDock mai demult, dar de cand am descoperit Launchy si Enso, nu am mai avut nevoie de el.  Din motive estetice, am decis sa reinstalez si sa folosesc iarasi acest dock, dar nu setat sa fie always on top, ci on bottom.

In final m-am decis sa trec pe culoarea galbena. Rezultatul poate fi vazut pe deviantArtul meu. Combina unul din serialele mele preferate, de la care chiar daca uneori iau o pauza, intotdeauna revin, House M.D, cu galben, RocketDock cu skin Appows si Rainmeter cu Gnometer. Iconurile din dock sunt din diverse surse, vedeti pe dA lista cu ele. Sunt curios cat timp va rezista acest desktop la mine pe calculator 😀

Anunțuri

Un gând despre „Nou meu desktop

  1. Pingback: Big day « rolisz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s