CAE

In sfarsit am terminat si eu cu CAE. Eu cred ca am stiut destul de bine, sper la un A, dar pana in 30 iulie voi fi tinut in suspans :-S.

Am si eu asa cateva comentarii referitoare la examinare. La Speaking, care a fost luni, nu ai timp sa te gandesti. Iti tranteste supraveghetorul in fata niste poze in timp ce zice si intrebarile si apoi tu raspunde la ele. Si dupa un minut iti zice „Thank you, that’s enough”. It’s kinda intimidating. Mai ales la intrebari de genu „Say how you can improve health and safety measures in the following pictures” si arata printre altele o poza cu copii care se dau pe leagan. Copii se dau pe leagane de cand ii lumea si tot mai traiesc, cea mai grava problema pe care au patit-o fiind un genunche zgariat. Ce mai trebuie imbunatatit la aia? 8-|

La Reading intrebarile mi s-au parut chiar ok, nu am avut mari probleme (sper).  La Writing temele au fost accetabile, prima un report despre „weekend activity centre” iar la a doua eu am ales un articol despre Dubai. La Use of English sunt cateva chestii pe care nu is sigur, dar in mare si aici am stiut. La Listening stiu ca am gresit una cam 99%, dar la restul mi s-a parut ca am auzit tot :D.

Is haaaappy ca in sfarsit pot sa ma relaxez si o sa iau o saptamana libera pentru a ma odihni, iar apoi: scoala de soferi. Yay me 😐

Anunțuri

4 gânduri despre „CAE

  1. urat :)) daca iti zic ca l-am cazut cu 69 de puncte zi ca sa-l iei iti trebuia 70 de pct :)) Asa ca am luat diploma de KET :)) … oricum nu prea aveam ce face cu PET , nu ma ajuta la nimic .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s